Σχεδόν φτάσαμε...

Πώς λειτουργεί το PellaJobs.gr;

Ένας σαφής, αλλά και εξαιρετικά σύντομος οδηγός για το πώς να χρησιμοποιήσεις το PellaJobs.gr.


Ψάχνω δουλειά! Τι πρέπει να κάνω;

1ο Βήμα: Αναζήτηση

Βρίσκεις την αγγελία που σ' ενδιαφέρει - ανάμεσα σε όλες τις ενεργές αγγελίες εργασίας - στην σελίδα Θέσεις Εργασίας.

2ο Βήμα: Προβολή Αγγελίας

Βρήκες την θέση εργασίας που σου τράβηξε το ενδιαφέρον; Τώρα κάνε κλικ επάνω της. Μια νέα σελίδα θα εμφανιστεί. Αυτή θα περιέχει όλα τα απαρραίτητα στοιχεία για να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις εάν θέλεις να κάνεις αίτηση. Αν, λοιπόν, έχεις πειστεί πως αυτή η δουλειά είναι για εσένα, τότε το επόμενο βήμα θέλει προσοχή, σκέψη, αλλά και βιασύνη!

3ο Βήμα: Αποστολή Βιογραφικού

Ώρα να εντυπωσιάσεις τον εργοδότη με το βιογραφικό σου! Πώς θα το στείλεις; Πολύ απλά, στην καρτέλα "Αίτηση" της εκάστοτε αγγελίας θα βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας που ο εργοδότης επέλεξε να δημοσιεύσει. Εάν έχει διαθέσει το e-Mail του, σημαίνει ότι δέχεται να του στείλεις ηλεκτρονικά το βιογραφικό σου. Εάν, ωστόσο, υπάρχει διαθέσιμο μόνον το τηλεφωνο, τότε η τηλεφωνική επικοινωνία είναι μονόδρομος.
Και πες ότι δέχεται ηλεκτρονικές αιτήσεις, πώς θα του στείλω το βιογραφικό μου; Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις την ειδική φόρμα του PellaJobs.gr. Στην καρτέλα "Αίτηση", μετά το e-Mail, αναφέρεται ο όρος "Ηλεκτρονική Αίτηση". Για να χρησιμοποιήσεις αυτή την δυνατότητα θα πρέπει να εγγραφείς στο PellaJobs ως εργαζόμενος.
Μην την εγγραφή σου στο PellaJobs.gr, κάνοντας κλικ εδώ, δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς ξανά και ξανά τα στοιχεία του βιογραφικού σου. Αντίθετα, τα καταχωρείς μόνον μια φορά και το PellaJobs.gr τα αποθηκεύει για εσένα! Έτσι, κάθε φορά που θέλεις να στείλεις ηλεκτρονικά το Βιογραφικό σου Σημείωμα, πατάς απλά: "Υποβολή Αίτησης". Απλό, έτσι δεν είναι;

4ο Βήμα: Υπομονή και Προσπάθεια

Συγχαρητήρια! Μόλις έστειλες το βιογραφικό σου σε έναν εργοδότη! Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να σε καθησυχάζει. Ενώ περιμένεις υπομονετικά για μια θετική απάντηση, θα πρέπει να συνεχίσεις να στέλνεις το βιογραφικό σου σημείωμα και σε άλλους υποψήφιους εργοδότες. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συνεχίζεις να εμπλουτίζεις το βιογραφικό σου. Έλα σε επικοινωνία με τους καλύτερους εκπαιδευτικούς της περιοχής, κάνοντας κλικ εδώ, και να είσαι σίγουρος πως οι εργοδότες θα σε προσέξουν!


Είμαι Εργοδότης! Πώς θα καταχωρήσω την αγγελία μου;

1ο Βήμα: Η ειδική σελίδα

Είτε είσαι από κινητό, είτε από tablet, ή από Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, θα πρέπει να κοιτάξεις στο αριστερό μενού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις μικρότερες οθόνες θα πρέπει να κάνεις κλικ στις τρεις (3) μπάρες στην αριστερή γωνία της ιστοσελίδας, δίπλα από το: "PellaJobs.gr - Αγγελίες Εργασίας". Αντίθετα, στις μεγαλύτερες οθόνες, το αριστερό μενού είναι διαρκώς εμφανές. Από το αριστερό μενού θα κάνεις κλικ επάνω στο "Εργοδότες" και, από εκεί, θα κάνεις κλικ στο "Καταχώρηση Αγγελίας".

2ο Βήμα: Συλλογή στοιχείων

Μόλις έχεις φθάσει στην ειδική σελίδα, μέσω της οποίας μπορείς να υποβάλεις την αγγελία σου. Τώρα θα πρέπει να μαζέψεις όλα τα απαρραίτητα στοιχεία, τα οποία θα βοηθήσουν τους υποψήφιους εργαζόμενους να κατανοήσουν τι ακριβώς ζητάς. Θα πρέπει να θυμάσαι πως μη εμπεριστατωμένες αγγελίες εργασίας δεν θα δημοσιεύονται στο PellaJobs.gr και, μαλιστα, θα απορρίπτονται δίχως σχετική προειδοποίηση!

3ο Βήμα: Καταχώρηση στοιχείων

Εφόσον έχεις συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα πρέπει να τα καταχωρήσεις στην ίδια σελίδα. Όσα περισσότερα στοιχεία καταχωρήσεις, τόσο περισσότερους εργαζομένους θα προσελκύσεις. Καθώς το PellaJobs.gr έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δεν θα χρεωθείτε για τη δημοσίευση της αγγελίας σας. Το PellaJobs.gr ήταν, είναι και θα είναι δωρεάν!. Μόλις έχεις καταχωρήσει όλα τα δεδομένα, θα κάνεις κλικ στο "Καταχώρηση Αγγελίας". Αυτό ήταν εύκολο, σωστά;

4ο Βήμα: Υπομονή

Συγχαρητήρια! Μόλις λάβαμε την αγγελία σου και θα σε ειδοποιήσουμε για την εξέλιξή της, είτε την δημοσιεύσουμε είτε όχι. Θα πρέπει να γνωρίζεις πως ο μόνος λόγος για τον οποία μια αγγελία δεν θα δημοσιευτεί είναι να περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο για την ιστοσελίδα PellaJobs.gr και, συνεπώς, να μην εξυπηρετεί τις ανάγκες της δημοσίευσής της.


Θέλω να μάθω! Ποιές άλλες δυνατότητες έχει το PellaJobs.gr;

Άρθρα - Συμβουλές

Εδώ θα βρεις διάφορα άρθρα και συμβουλές τα οποία θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις την καριέρα σου! Θα σου μάθουν διάφορα κόλπα για τον τρόπο που μιλάς, θα σου προσφέρουν tips για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου, αλλά και tips για τον τρόπο που σκέφτεσαι για τον εργασιασκό σου τομέα. Τέλος, θα σου δώσουν τα πατήματα για να βρεις την θέση εργασίας των ονείρων σου. Για να βρεις όλα τα άρθρα θα πρέπει να κάνεις κλικ στο "Άρθρα - Συμβουλές" στο αριστερού μενού. Εναλλακτικά, τσέκαρε όλα τα άρθα εδώ: Άρθρα - Συμβουλές.

Αναζήτηση Εργοδότη

Στο PellaJobs.gr, το να προβάλεις όλες τις αγγελίες ενός συγκεκριμένου εργοδότη είναι υπόθεση μερικών δευερολέπτων! Ακολούθησε το εξής: στο αριστερό μενού, επίλεξε "Εργοδότες" και από εκεί "Αναζήτηση Εργοδότη". Στην νέα σελίδα, μπορείς να αναζητήσεις εργοδότες με βάση την Επωνυμία του, την Περιοχή Έδρας της εταιρίας τους ή και τους κοντινότερους, στην τοποθεσία σου, εργοδότες. Αυτό ήταν! Εναλλακτικά, κάνε κλικ εδώ: Αναζήτηση Εργοδότη.

Αναζήτηση Εργαζόμενου

Στο PellaJobs.gr οι εργαζόμενοι έχουν τη δική τους τιμητική! Μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα για όλους τους εγγεγραμμένους εργαζόμενους του PellaJobs.gr. Μια σελίδα όπου κάθε ενδιαφερόμενος εργοδότης μπορεί να βρει τον εργαζόμενο που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή του, εφαρμόζοντας διάφορα φίλτρα αναζήτησης όπως η εξειδίκευση και η απόσταση από την έδρα της εταιρίας. Για να επισκεφθείς την συγκεκριμένη σελίδα θα πρέπει να κάνεις κλικ, στο αριστερό μενού, στην επιλογή "Εργαζόμενοι" και, στη συνέχεια, να επιλέξεις "Αναζήτηση Εργαζόμενου". Εναλλακτικά, κάνε κλικ εδώ: Αναζήτηση Εργαζόμενου.