Βρίσκεις εύκολα αυτό που σ' ενδιαφέρει

Το PellaJobs.gr αξιοποιεί τεχνολογίες που δύσκολα θα βρεις, ακόμη και στις πιο γνωστές ιστοσελίδες!

Φιλικό σε κάθε συσκευή σου

Η ιστοσελίδα μας προσαρμόζεται ομοιόμορφα σε κάθε μία από τις συσκευές σου! Και όλο αυτό δίχως συμβιβασμούς στην ταχύτητα πλοήγησης και χωρίς να σου χαλάμε περιττά δεδομένα.

Ασφάλεια δίχως συμβιβασμούς

Στο PellaJobs.gr δεν αποθηκεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, ενώ σε όσα από αυτά επεξεργαζόμαστε (π.χ. μέσω των Cookies) χρησιμοποιούμε τους πιο σύγχρονους αλγορίθμους κρυπτογράφησης!

Γιατί το PellaJobs.gr;

Θέλεις να μάθεις γιατί το PellaJobs.gr είναι η μεγαλύτερή σου ευκαιρία να βρεις την θέση εργασίας που σου ταιριάζει;

  • Πέλλα & Ημαθία.. Αποκλειστικά! Το PellaJobs.gr είναι η μοναδική ιστοσελίδα που επικεντρώνεται, αποκλειστικά, στις Αγγελίες Εργασίας της Πέλλας και της Ημαθίας!
  • Προηγμένο Σύστημα αποστολής Βιογραφικού! Στείλε απευθείας το βιογραφικό σου στον εργοδότη, σε 1' λεπτό. Δημιούργησε και εκτύπωσε την πιο επίσημη μορφή του βιογραφικού σου, αυτή που σου αρέσει, μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων προτύπων.
  • Website, Facebook & Instagram! Η αγγελία σου, εφόσον θεωρηθεί έγκυρη, θα δημοσιευθεί ταυτόχρονα με την ιστοσελίδα PellaJobs.gr, στο Facebook αλλά και στο Instagram. Καλό, ε;
  • ΔΩΡΕΑΝ.. για πάντα! Το PellaJobs.gr δημιουργήθηκε για τους εργαζόμενους και θα παραμείνει δωρεάν! Από τώρα και για πάντα!

Ποιός βρίσκεται πίσω από το PellaJobs.gr;

Γνώρισε την ομάδα του PellaJobs.gr


Ή, διαφορετικά: Ομάδα Stonic.. Όπως λέμε Super & Tonic! (...ή, KIA STONIC, το καινούριο αυτοκίνητο του Πάνου).


Στο PellaJobs.gr είμαστε μια οικογένεια.. Κυριολεκτικά! Είμαστε τρία αδέρφια που έτυχε να γνωρίζουν κάποιες γλώσσες προγραμματισμού και, φυσικά, μια γυναίκα.. πάντα υπάρχει μια γυναίκα! Ο Πάνος, ο Νίκος, ο Ραφαήλ και η Λίνα. Και οι τέσσερεις, αν και εργαζόμενοι, είχαμε το ίδιο όνειρο: να βοηθήσουμε τους κατοίκους της Πέλλας & της Ημαθίας να βρουν μια θέση εργασίας που τους ταιριάζει, χωρίς κόπο! Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι απλοϊκό στη χρήση, γρήγορο και αποδοτικό, όμορφο και την ίδια στιγμή έγκυρο και ασφαλές. Έτσι ιδρύθηκε το PellaJobs.gr...


Και πάλι όμως, δεν κατανοεί κανείς εύκολα το γιατί να κατασκευάσει κάποιος μια ιστοσελίδα χωρίς να έχει οποιαδήποτε έσοδα, αλλά αντίθετα να έχει κάθε μήνα σημαντικά έξοδα συντήρησης. Η απάντηση είναι απλή και αποτελεί ένα εξαιρετικό μήνυμα των Χριστουγέννων.. Τίποτα δεν σε ολοκληρώνει περισσότερο ως άνθρωπο και δεν σου χαρίζει περισσότερη χαρά και ψυχική αγαλλίαση από το να προσφέρεις στον συνάνθρωπο! Και συνάνθρωπος δεν είναι μόνον ο εργαζόμενος που αναζητά, μανιωδώς, μία θέση εργασίας και στον οποίο προσφέρουμε το δώρο της δωρεάν αναζήτησης! Συνάνθρωπος είναι και ο εργοδότης, στον οποίο προσφέρουμε το δώρο της δωρεάν καταχώρησης της αγγελίας του, χωρίς έξοδα! Έτσι, ο εκάστοτε εργοδότης δεν έχει πλέον οποιονδήποτε δισταγμό να καταχωρήσει την αγγελία του στο διαδίκτυο. Και τα οικονομικά έξοδα; Τι τρέχει με αυτά; Το PellaJobs.gr πώς ξεπληρώνει; Με προσωπικούς κόπους, αγώνες και προσωπικά έσοδα του εκάστοτε μέλους της ομάδας μας.. Ευτυχώς όλοι μας έχουμε μια δουλειά!


Όπως μπορείς να φανταστείς, μια ιστοσελίδα χρειάζεται αρκετό κόσμο για να σχεδιαστεί, να προγραμματιστεί και να συντηρηθεί, σωστά; Χμμμ.. Περίπου! Το PellaJobs.gr χρειάστηκε περίπου 4 μήνες προγραμματισμού και δοκιμών, στους οποίους ποτέ δεν καταφέραμε να συντονιστούμε και να δουλέψουμε ταυτόχρονα, όλοι την ίδια στιγμή και στο ίδιο αντικείμενο. Έτσι, χωριστήκαμε σε 4 ομάδες. Τέσσερις μήνες λοιπόν για να δημιουργηθεί το περιβάλλον που εσείς βλέπετε ως χρήστες, αλλά και το περιβάλλον που εμείς χρησιμοποιούμε ως διαχειριστές της σελίδας. Βέβαια, μας αρέσουν οι αλλαγές και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε απέναντι σε σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση και τη λειτουργία του PellaJobs.gr. Όμως, πάντα θα παραμένει δωρεάν για όλους τους εργαζόμενους! Η γλώσσα προγραμματισμού.. Python: απλή, εύκολη, ταχύτατη, λειτουργική! Βρισκόμασταν σε δίλημμα για το αν θα έπρεπε να επιλέξουμε αυτήν ή την Ruby.. Μάλλον μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον η Python ή, απλώς, έτυχε να βλέπουμε κάποια από εκείνες τις παλιές ταινίες των Monty Python στο Netflix.. Σίγουρα γελάσαμε πολύ!


Ως ομάδα είμαστε περήφανοι για την πορεία μας μέχρι τώρα, ωστόσο είμαστε ακόμη στην αρχή.. Όπως, όμως, λένε: "Per aspera ad astra - Στ' άστρα μέσα από τις δυσκολίες". Θα τα ξαναπούμε σύντομα μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook και, φυσικά, στο Instagram!

Newsletter